Odeljenje II1


Pobeda na turniru u malom fudbalu

Učenici našeg odeljenja Veljko Filipović, Luka Spasojević, Đorđe Ostojić, Miloš Luković, Srećko Kuzeljević i Željko Glintić su u četvrtak 2. juna odneli prvo mesto na turniru za učenike prvog i drugog razreda Tehničke škole.

Takmičenje Kengur bez granica

U utorak 31. maja Đorđe Ostojić i Luka Broćić su prisustvovali dodeli nagrada "Kengur bez granica" u Kragujevcu. Njih dvojica su delili treće mesto na tom takmičenju.

Republičko takmičenje iz Osnova elektrotehnike

U Prokuplju je 28. maja održano Republičko takmičenje iz Osnova elektrotehnike na kom su učestvovali učenici našeg odeljenja Luka Broćić i Svetozar Divljaković. Luka Broćić je zauzeo 25. mesto, dok je Svetozar Divljaković bio 20.

Poseta fakultetima u Beogradu i Novom Sadu

Članovi kluba matematičara su 19. i 20. maja bili gosti fakultetima u Beogradu i Novom Sadu. U sekciju kluba matematičara učlanjeni su i naši učenici Svetozar Divljaković, Jovana Aleksić, Anđelija Zoćević i Jelena Stevanović koji su zajedno sa još 20 učenika drugih odeljenja prvog dana posetili Matematički fakultetu u Beogradu i bili gosti Dunav osiguranju. Drugog dana obilaska posetili su Matematički i Elektrotehnički fakultet u Novom Sadu.

© Jelena Stevanović